Tegenwoordig

…laten ze om het even wie op de radio, zeg dat ik het u gezegd heb.

En qua multitasking was het wel goed: afspreken op MSN en foto’s bewerken tegelijk. En blijkbaar vonden die mensen het niet normaal dat ik foto’s van beesten op tinternet pleur om halftwee ‘s nachts.

Pff. Mainstream media, dat leeft echt wel nog in het verleden hé. 😀

Geschreven al luisterend naar: Georges Brassens – Fernande – La ballade des gens qui sont nés quelque part

12 reacties op “Tegenwoordig”

  1. Tegen mij zeiden ze dat het tussen 12 en 13u zou zijn. Ik dus mooi luisteren en wat blijkt een uur later? ‘t Was al geweest. Pff! Zal nog eens naar Radio 1 luisteren 🙁

  2. @ i.: ja, eigenlijk wel zoiets, nu heeft hij gewoon iets … menselijks … gekregen. Ik zou hem zowaar in het echt wel eens willen ontmoeten (ook wel omdat ik een paar computertechnische vraagjes heb)! Bij deze michel, jij studeerde ook rechten in Gent hé, ik afgestudeerd in 1992, hebben wij dan samen in het klasje gezeten?

Reacties zijn gesloten.