Radio nostalgie

Als Huug dat mag doen, mag ik dat ook doen:

Juli 1992

In juli 1992, in Straatsburg. Met Alexis Coscoros, mijne maat uit Griekenland. Toen we allebei vice-president waren van het European Youth Parliament.

En deze, uit waarschijnlijk ergens 1991 denk ik. In de Overpoort (dat huis met die rode raamkozijnen is dacht ik het huis waar mijn vader trouwens zijn jeugd doorgebracht heeft):

Dromerig

Ik heb trouwens een hele zak vol bezarend materiaal teruggevonden. Foto’s van mijn doop in de rechtsfaculteit bijvoorbeeld, met onder meer ook ene Tanguy V. erop. Honderd jaar geleden, toen de wereld jong was, de toekomst vóór ons lag en alles zó duidelijk was.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Ha! Vandaar dat ik al dat verkeer naar mijn site krijg, ik verstond er niets van.

    Mijmer. Juist ja, alles was duidelijk toen. Mijn ‘dubbeltje’ is anders wel in alle mogenlijke richtingen uitgerold, nooit echt goed maar ook nooit barslecht… Achteraf bekeken, moest iemand me toen verteld hebben wat er allemaal tot hiertoe op mijn weg heeft gelegen dan zou ik het nooit geloofd hebben. En te zeggen dat ik nauwelijks halfweg ben, er gaat nog zoveel gebeuren. Spannend toch ?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.