Vakantie!

‘t Is eigenlijk wreed, zo’n familielid met een weblog: een mens heeft zelf niets meer te vertellen.

Voor het relaas van gisteren en vanmorgen: één adres. In ‘t kort: véél te laat vertrokken (ik had beter een dag of minstens een halve dag vakantie genomen), de kleine baantjes gedaan vanaf Erpe-Mere (de leute! met een kaart die zó oud is dat zo ongeveer heel Wallonië nog in kaseeien en aardeweg aangegeven staat), toegekomen, net op tijd om nog ons viergangenmenu te krijgen, in bed gekropen, een halve poging gedaan om naar de pilot van House te kijken (abysmale klank, slecht scherm, conclusie: wachten tot de DVD er is), dan nog wat Stephen Colbert (de kerel heerst erg zwaar), en hopla licht uit en dag gedaan. Ruim voor middernacht.

Resultaat: acht uur slaap zonder enige onderbreking! Luxe!

Ik was om halfacht wakker. Halfslachtige pogingen gedaan om te blijven liggen, maar er uiteindelijk toch maar vroeg uitgekropen.

Het ontbijt, zoals Sandra zei, was lekker. Zó lekker dat ik meer gegeten heb dan denk ik de afgelopen twee maand ontbijt gecombineer. Ik ben Sandra niet gevolgd in de champagne wegens geen echte amateur van champagne, maar behalve dat: zeker twintig mini-boterkoeken, heelder glazen appelsiensap, sandwichen, eieren, the works. . En afgelsoten met een grote kom fruitsla.

Nu ik weet dat er fruitsla is en dat de sandwichen en de pistolets even lekker zijn als de boterkoeken, denk ik dat ik morgen maar eens begin met een paar kommen fruitsla en pistolets. En dat ik een discrete plastiekzak ga vullen met gerief om onderweg naar huis op te eten. 🙂

Afijn. Na het eten gaan wandelen. Er zijn allerlei wandel- en fietsrouters, er zijn hier in het dorp mountain bikes te huur bij de vleet, maar ‘t is vakantie, en zeker als het maar een goeie anderhalve dag duurt, moeten ze mij niet lastig vallen met inspanningen.

Een kleine twee uur slenteren-met-fototoestel was ruim voldoende om de batterijen, voor zover die vol zouden gezeten hebben, alweer op leeg te krijgen. Waarna we, zeer dynamisch jong koppel dat we zijn, naar onze kamer afgezakt zijn om er op het bed en in de zetels ze liggen c.q. zitten niets doen.

Binnen een kwartiertje zal ik Sandra een paar uur kwijt zijn aan allerlei Activiteiten In Het Naakt, dingen waar ze mij met geen stokken binnen kunnen jagen als Jacuzzi en Turks Bad en Sauna.

En dan denk ik dat ik eens… oh… een boek lees? Of wat op tinternet zit? Of misschien wat foto’s bewerk?

Vakantie, da’s doen waar een mens zin in heeft,en niets anders. Ha!

Doe mee met de conversatie

8 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.