…and pigs fly

Niet te geloven.

Om de zoveel maand vraag ik nog eens, voor de leute, een AdSense-account aan. Om de zoveel maand wordt dat dan geweigerd wegens niet genoeg inhoud op mijn website of iets dergelijks.

Tot nu: ik kreeg net een bevestiging dat ik mag advertenties plaatsen, en dat ze mij er zelfs voor gaan betalen.

Ik had dat al een tijdje geleden ooit een paar maand gedaan, en daar nooit echt veel geld mee verdiend. Eens kijken wat het nu geeft. En kijken hoe lang het duurt eer ze het me weer afpakken. πŸ™‚

Geschreven al luisterend naar: David Bowie – Earthling – Dead Man Walking

13 reacties op “…and pigs fly”

 1. Ik kan de software van http://www.adlogger.org ten zeerste aanbevelen om het risico op klikfraude zoveel mogelijk te minimaliseren.

  Zodra iemand x keer op een advertentie geklikt heeft binnen een termijn van y uur, krijgt hij geen advertenties meer te zien. x en y naar keuze in te stellen.

 2. Toffe tip, Luc. Alleen, bij mij blijkt het niet te werken. De javascript code heb ik helemaal onderaan toegevoegd, en alle ads zitten in de php if-constructie zoals gevraagd. Ik heb even gecontroleerd met een andere pc waarop ik niet ingelogd was in adlogger: de code staat wel degelijk onderaan de pagina, maar als ik op de advertentie klik, wordt deze niet meegeteld in de statistieken van mijn adlogger. Alles staat daar nog op nul, er komt helemaal niets in de database.

  Werkt dat bij jou direct? Vanaf er geklikt wordt op een advertentie, zie je dat meteen in het adlogger controlepaneel?

 3. @Peter: bij mij werkt het zowel in IE als Firefox. Kijk eens of er bij het copy-pasten van de code geen Javascript-foutjes ontstaan zijn? Afbreken van regels en zo, quotes die niet goed staan…

 4. Ik heb gewoon die bestanden in mijn directory gegooid en die paar script-tags gecopypasted (correct werkwoord? ;-)) zodat het normaal geen probleem zou mogen zijn qua quotes. Het javascriptbestand zelf, daar ben ik niet aan geweest.

  Welke versie gebruik je trouwens? Ik heb de boel vandaag gedownloaded, versie 1.2 RC van 1 september.

 5. Pingback: Peter's Blog

Reacties zijn gesloten.