Nieuw!

Kijk, An Wauters is verhuisd!

Echt serieus proper.

En qua versie van de standaard disclaimer, ook wel helemaal in orde:

By the way… op deze weblog kan je mijn leven volgen, of toch die dingen die ik vatbaar vind voor publicatie. Mocht u hierdoor in enigerlei mate misleid worden dan is dat geenszins mijn bedoeling. Mensen die me echt kennen zullen hier en daar wel iets begrijpen dat er niet staat. De anderen begrijpen dan misschen weer niet altijd wat er wel staat. Het gaat hier niet om een online dagboek, maar wel om mijn verhaal. Take it or leave it.

 

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. OK… ik wilde hier net schuchter een allereerste reactie achterlaten, maar moest eerst bekomen! Mezelf zo tegenkomen…

    Anyway, over die disclaimer is dus nagedacht en door hem hier zo te zien staan kon ik er ineens ook een tikfout uithalen! Thx.

    Nog felicitaties met de jobwissel (klinkt hip) en tot een volgende keer! Groetjes.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.