Voos

Zo voos als een werkelijk zeer voor konijn, zo zit ik hier.

Ik heb buitengemeen goed geslapen vannacht, eens ik in slaap geraakte. Geen idee waarom, maar ik heb daar zo’n beetje liggen myoclonisch doen van zowat halftwaalf (vroeg gaan slapen wegens kapot) tot misschien wel één uur. En hoe goed een mens daarna dan ook slaapt, vijf uur slapen blijft toch maar vijf uur slapen.

Normaal gezien slaap ik een half uurtje op de trein en dommel ik een minuut of tien in de bus naar het werk en ben ik dan weer goed tot het half uur slapen op de de treinrit naar huis.

Maar! Ik ben nu aan een dermate goed boek bezig dat het mij niet gelukt is.

En dus zit ik hier nu zo voos als een voos konijn. Bzzzrr. Ik doe normaal niet mee aan middagpauzes, maar ik denk dat ik nu toch een half uurtje met de deur toe in de zetel ga liggen.

…hmm… of natuurlijk verder lezen…

*damn you Eva!*

6 reacties op “Voos”

 1. Kijk, en dan noemt dat stuk blogger zich een vriend en gaat hij er prat op nooit namen te posten, tenzij de mensen ermee akoord gaan. En tenzij het gaat om vervloekingen, blijkbaar…
  Waart ge niet zo invalide, ik kwam u zoeken.

  Welk boek ?

 2. Hehheh,
  Dat doet mij veel plezier.
  Jonathan Safran Foer is uiteraard something completely different.
  En, zoals ik zei, eigenlijk had ik je Everything is illuminated van hem moeten aanraden (zijn debuut).

 3. Omega Minor van Paul Verhaegen (aw, te lui om schrijfwijze naam te checken). Ik vond het enorm goed, en besefte aan het einde dat ik er niets van snapte. Mocht jij het nu eens lezen en mij dan uitleggen….
  Maar die boeken liggen allemaal al in mijn bibje.
  Ik kan je ze uitlenen !

 4. Ik ben dus niet de enige die om elf uur naar bed gaat om eens wat slaap in te halen en dan tot 1 uur ligt te lezen…

  Bijna klaar met Catherine Peeters biografie van Thackeray, wat zeer aan te raden is. Helder, verhelderend en vlot weg te lezen.

Reacties zijn gesloten.