0110 (ii)

‘t Was wijs. Spijtig dat mijn rug tegensputterde en dat ik niet ben kunnen blijven voor Sioen en Tura en Lotti, maar ‘t Hof van Commerce en Vos en Monza waren ruim redenen genoeg om het uitstekend te vinden.

Het concert in de frontstage doorgebracht, en me stomgaweg niet gerealiseerd dat ik eigenlijk heel de tijd over en weer naar de VIP-tent had kunnen gaan, en de hele dag had kunnen schmoozen en (vooral!) gratis eten en drank had kunnen binnenschoeberen.

En ook wel spijtig dat ik niemand die ik kende (allez ja, buiten Bruno en Dimi en later Jeroen, maar die waren ook allemaal foto’s aan het nemen) heb gezien, buiten Ilse even hallo en Eva ook even hallo. Euh, en Beau natuurlijk, tegen wie ik IRL nooit weet wat gezegd. ๐Ÿ™‚

Volgende keer beter!

Doe mee met de conversatie

15 reacties

 1. Een beetje een raar moment vond ik het toen haast niemand applaudiseerde voor Gunther Lamoot. Ik wilde wel – want ik vond het wรฉl grappig – maar ik durfde niet. Brr.

 2. Tura was de max.
  Gebleven voor Lotti ook. Zo schoon dat die dat met alles erop en eraan gedaan heeft.
  En wat die even hallo betreft : volgende keer klamp ik mij aan het hek vast om hysterisch naar jou te gillen tijdens je fotowerkzaamheden.

 3. Volgende keer? “There will be no next time” zongen Mariman en gans de Gedempte Zuiderdokken in A’pen als besluit … te interpreteren naar believen, maar het feestje was absoluut compleet!

 4. je bent rakelings langs mij heen gepasseerd (met 2 koters dacht ik) en ik wou je eindelijk die pint trakteren, maar je was al weer weg … volgende keer dan maar.

 5. ik weet wel wat gezegd tegen mensen die ik ken, maar ik kwam die niet tegen tenzij danin the frontstage hรฉ ๐Ÿ™‚

  later in de vip-tent heb ik twee zinnetjes uitgewisseld met iemand die ik kende van toen iemand die haar ooit mee had genomen naar de film en die speelt naast op boombals blijkbaar ook in die fanfare ๐Ÿ˜‰ warvan er geen foto’s getrokken zijn door de collega-gentbloggers?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.