New & improved

Ik wil al een halve eeuwigheid wat meer orde brengen in mijn, ahem, online aanwezigheid.

Eén website met contactgegevens en links naar allerlei, weblog, Albania For King Zog Committee doen herleven, een site met foto’s apart misschien, tuinsafari grondig aanpakken, en dan nog een overzicht van de shedload assorted crap die de Moedwillige Vernietiging van Tien Jaar On-line Aanwezigheid overleefd hebben.

Qua weblogs en foto’s en zo zou ik ‘t een en ‘t ander misschien wat meer opgesplitst willen, en ‘t een en ‘t ander ook wat meer geïntegreerd willen zien.

En ik zou wat willen van propere nieuwe design doen ook.

Zucht. Maar ik wil dat het origineel is en eenvoudig en goed. En ik wil géén template pikken van ergens anders. En ik wil niet dat het lijkt op al te veel andere dingen.

Zucht.

9 reacties op “New & improved”

  1. Hmm, ik weet niet, is het wel zo’n goed idee om dat over verschillende domeinen of verschillende sites te gaan verspreiden?

    Neem nu mensen als Maarten Schenk en Bart De Waele, die hun blogsels over een handvol verschillende blogs op verschillende domeinen verspreiden: ken jij alle domeinen van al hun weblogs nog van buiten? Ik al lang niet meer hoor. Onderschat de kracht van jouw makkelijk te onthouden domein zog.org of blog.zog.org niet, het is een deel van jouw ‘persona’ geworden.

    Persoonlijk zou ik het het handigst vinden als alles op één site stond, met een duidelijke navigatiestructuur naar de verschillende onderdelen. Of anders moet je op elk van je sites duidelijke links aanbrengen onder de titel: “Méér Michel Vuijlsteke op deze sites:”

    Enfin, ‘t is maar een gedacht hé.

Reacties zijn gesloten.