Dedju (II)

Bon, wellicht is de voeding van de computer dood, dat lijkt mij het meest waarschijnlijke.

Daarnaast krijg ik twee van de drie harddisks aan de praat, wat toch al iéts is. Helaas is de ene harddisk die ik niet aan de praat krijg, net die waar de foto’s en zo op staan. Aan de andere kant krijg ik hem soms wél aan de praat, maar dan alleen als ik hem zonder enige andere disk aan de computer hang. En heb ik een backup van alle foto’s tot een week of twee geleden.

Enfin, morgen moet de computer dus binnen bij de winkel.

Om de één of andere reden geraak ik niet meer via VPN ingelogd op het werk, en ik kan ik me for the life of me niet meer herinneren wanneer ik precies welke vergaderingen had, dus weet ik niet of ik een beetje later kan toekomen of niet.

Dus zal ik wat vroeger moeten kunnen vertrekken, dat ik mijn computer vóór 18u kan binnenduwen bij de winkel.

Zucht. ‘t Is verdorie ook altijd iets. En ik moet morgen ook mijn accreditatie voor het filmfestival gaan afhalen, en ik weet van haar noch van pluimen meer wat mijn nummer was—ah neen, dat zat in mijn mail, en ik kan niet meer aan mijn mail.

Ah crap. 

Ik denk ik laat er morgen een tweede controller in steken—raid medunkt—voor de data. En laat ik meteen de firewire met de voorkant verbinden, en koop ik een monitor, dat ik die levensgevaarlijke (wegens op tenen en kleine kinderen valbare) 21 inch Nokia in het achterhuis kan zwieren.

Zucht.

Steun.

Kreun.

update en verdoeme mijn weblog ligt ook weer plat, stomme Typepad.

Bleh.

Smergh.

Some days, you just feel like chucking it all in.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.