Stijn

Hola beer!

Wat was dat in de Laatste Show? Voor één keer beklaag ik mij dat ik de muziek en al tegenwoordig niet meer volg: er was ene Stijn op bezoek.

Zó een sympathieke kerel dat dat er uitzag! Maar, veel belangrijker: zó wijze muziek! Heeltegans mijn ding! Ik vind zo direkt op Youtube alleen maar lage-kwaliteitsdingen van de mens, op deze reportage na:

…maar ik denk dat ik maar eens een platenwinkel binnenstap van zodra mijn loon toegekomen is.

Doe mee met de conversatie

18 reacties

 1. Sinds die vieze van Laïs mijn ochtend verstoorde in, euh, 2001 of zo: minder en minder, tot uiteindelijk helemaal niet meer. En daarvoor stak het ons-kent-ons-monkellachend toontje me ook zwaar tegen.

  Misschien dat het nu beter is.

 2. eikes. peter van de veire, wij moeten daar niet van hebben hier thuis.

  Thomas de Soete, daarentegen (16h-19h) heerst zwaar. En Brussel Midi (12-13h) is een wijs programma. Ook Mekka, dat om 19h begint kan ermee door.

  En michel, ik heb de eerste van Stijn hier liggen als ge eerst eens wilt luisteren.

 3. Wij moeten hier dan weer absoluut niet weten van Thomas de Soete. 🙂 Het is het enige moment van de dag dat Stubru op af gaat. Vreemd. :/

  En Brussel Midi is inderdaad zeer onderhoudende radio, vooral als het met Dave Peeters is. En zeg nu niet dat je niet luistert als het met Dave is, i. 😉

 4. StuBru is inderdaad VetGeil, maar als je vraagt naar mijn favoriete stubru programma’s, dan merk ik dat ik eigenlijk van de muziek houdt, maar minder van het “geleuter” ertussen. Ik vind bv dat EasyBies met Jan van Biesen een van hun beste programma’s ooit, en overdag geniet ik het meest van Chose Life, twee programma’s waarin niks gezegd wordt, enkel muziek gedraaid. Jammer dat er geen StuBru-non-stop stream bestaat…

  In het weekend zijn dingen als de Eburonen, the Sample Minds (aanraden voor Michel) bijzonder te pruimen.

 5. Schitterend album die eerste van Stijn. Spijtig da het weer zo’n “copy-protected” rotding was, die je maar op de helft van je toestellen kan spelen. Ik kende die van FM Brussel, en heb vorig jaar een te gek concert op Feeëriën gezien.

 6. de eerste plaat van Stijn was leuk, de tweede is (mijns inziens) nog veel leuker. Het is wel even schrikken als je Stijn alleen kent als de solo-performance-electronica-sexjunkie van vroeger. Tegenwoordig doet de man het immers met blazers en al…very funky

 7. Ik ben tegen peter van de veire sedert hij in de plaats gekomen is van Wim en dus des ochtends het eerste is dat ik hoor. Zo roepen maat.

  Over thomas de soete gaan we niet discussieren, zeg ik u. Dat is nen vree wijzen mens. punt.

 8. Het klinkt misschien gek, maar met Thomas De Soete moet ik steeds hardop lachen als ie weer z’n onnozeliteiten uitkraamt. Thomas naar het ochtendblok!

 9. haast je Michel, Stijn is morgen (vanavond eigenlijk, want ‘t is al vrijdag) te zien in De Kreun. Die openen hun deuren in de Limelight in Kortrijk. En de dag erna nog beter: Goose! Mijn God, wat klinken die vet (geil) 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.