Stijn Meuris is een idioot

Bwahaha. De grote Stijn Meuris op zijn pik getrapt door een “bloggerke”.

Loser.

O, en “warrige heerschappen die zichzelf in hun spiegel fotograferen”? Way to go, Meuris. Ad hominem: volwassen.

Trouwens: ik fotografeer mezelf lang niet altijd in mijn eigen spiegel.

[en zie voor de rest hier en vooral ook hier]

41 reacties op “Stijn Meuris is een idioot”

 1. Pingback: Dirty Jos
 2. Oei ! Is er hier Een Heel Klein Beetje Oorlog? Het Komt Voor In De Beste Families maar Het Zou Niet Mogen Zijn.
  Sta Me Bij want als ik zoiets lees dan krijg ik Scheuren In Het Hart, Kippevel en Stil Verdriet.
  Er Is Iets Mis Met De Lucht maar ik ben Hoopvol dat jullie in deze Harde Tijden tot verzoening komen en elkaar gaan zeggen Ik Hou Van U, Geef Me Een Kus en Dans Met mij. Want niemand wil een Histoire Sans Fin.
  Zo kindjes, en nu braaf Suzy wafels eten!

 3. (lachje van venijn)

  Ach nee, het is eigenlijk waar: het moet vies zijn om uzelf op te zoeken op Google en dat dan het eerste resultaat voor een bepaalde zoekopdracht een u volledig onbekende mens is die u een idioot noemt.

  Ik zou het ook niet graag hebben.

  En Stijn Meuris is een grote meneer, zijn opinies over science fiction ten spijt.

  Maar geef toe, ‘t is wel grappig dat hij zich over mij opwindt, nadat ik me over hem had opgewonden. 😀

 4. Als het “den echte” is -en ik vertrouw wel op Michel zijn gut feeling- heeft hij zojuist een grote fout gemaakt 🙂 Ik vermoed dat die mens nog niet helemaal doorheeft dat teh internets minder vergankelijk is dan men op het eerste zicht zou denken. Binnenkort heeft hij niet enkel iemand die hem een idioot noemt op de eerste hit op google, maar ook nog eens een comment waarin hij de cocksucker eerste klas uithangt, en slecht voor uw imago dat dat is! En als hij niet hard oppast zet hij de blogosfeer tegen zich op en krijgen we mensen die van googlehacks beginnen doen enzo :p

 5. Trieste bedoening, het verzamelde (Gentse?) blogmos versus Stijn Meuris. Komaan jongens, allemaal meehuilen met ‘bloggerke’ Vuijlsteke. Als er een paar ééntje in dienst hebben genomen om zichzelf niet meer te hoeven relativeren, zitten ze wel op dit weblog. Respect Meuris!

 6. Huh zijn wij aant meehuilen??
  Vreemd ik was eerder van mijne stoel aant vallen van het lachen!
  Maar ja tis misschien omdat ik niet van Gent ben (puh voel mij zooo uitgesloten)
  en nu ga ik mezelf nog wa relativeren…

 7. Jamer van Meuris zijn reactie, moest iedereen die ik er in een cartoon al doorgesleurd heb zo reageren. Dan liever Axl Peleman die hartelijk om zulke dingen kan lachen.
  En om even een bocht van 180° te maken, als IK in Meuris zijn geval was dan had ik ons bloggerke ook nen hufter genoemd.
  Om maar te zeggen dat Meuris en Michel meer op elkaar lijken dan ze willen toegeven: licht ontvlambaar met een voorliefde voor sterk woordgebruik… en gelukkig maar, dan blijft het hier wat boeiend.

 8. Jamaar gij zijt nen Antwerpenaar, en Antwerpenaars zijn gelijk rokers.

  En mensen die alle science fiction op één hoop gooien da’s gelijk vegatariërs die zeggen dat ze niet graag vlees eten omdat het niet goed smaakt.

 9. Goeiemorgen allemaal.
  Blij te vernemen dat er nog wat leven en verontwaardiging rondwaart in de bloggemeenschap. Mijn punt is vooral dat mensen die andere mensen publiekelijk ver- en beoordelen zonder ze op welke manier dan ook persoonlijk kennen (oa door ze idioot te noemen) daarmee vooral zichzelf te kakken zetten. Vandaar ook de toevoeging ‘hufter’ bij wijze van exit. Doesn’t feel good, does it? Al bij al zijn we allen idioten – maar sommigen zijn het net dat ene beetje meer.
  En nu: cut the conversation.

  Groet.

 10. Oh nee.
  Ene die het laatste woord wil in een blogdiscussie.
  *schudt meewarig het hoofd bij zoveel naïviteit*

  Uw hufter heeft het al mooi tot een t-shirt geschopt, overigens.

 11. Dat laatste nummer van stijn meuris al gehoord? Verschrikkelijk irritant nummer zeg… en dan wordt hij nog omhoog geblazen door StuBru… idiote gasten zeg!

 12. Ik vind Stijn niet alleen ne grote meneer op muzikaal vlak,maar ook op het gebied van sterrenkunde ! Hij weet veel meer dan wat hij eigenlijk verteld ! Maar omwille van mensen zoals Michel & co,moet hij zich inhouden ! Omdat ze hem niet begrijpen ! Want de meesten weten en beseffen niet eens dat zij een stukje van de cosmos zijn ! Ze denken dat ze het allemaal zijn ! The only one ! Wij zijn enkel maar een lichtflits ! Ook jij Michel moet terug naar daar !!! Willen of niet ! Return to the Light !

Reacties zijn gesloten.