Georgina!

Mwaha! Schaam op mij, nu pas ontdekt maar wel al meteen fan: Georgina Verbaan.

‘t Is te zeggen, de naam zei me wel iets van de roddelblaadjes, maar de actrice had ik nog niet aan het werk gezien. Mevrouw Verbaan heeft hetzelfde voorgehad als Véronique De Kock indertijd: met een mammografie moeten bewijzen dat haar ta-ta’s wel degelijk geen plastiekenen waren.

Maar vooral: zó een wijs weblog! Pakweg deze:

Geachte Gouden Ui commissie,

Verheugd heb ik heden ochtend vernomen uitverkozen te zijn tot winnaar van De Gouden Ui in de categorie Slechtste Actrice. Ik vermoed dat dit welverdiend is maar ben hier niet geheel zeker van omdat ik de film Joyride zelf niet heb kunnen uitkijken. Dat jullie dat wel hebben gedaan verdiend een pluim, dus bij deze; Chapeau!

[…]

Georgina Verbaan (winnaar Break-Out! Award 2002 in de catagorie Slechtste Kapsel en De Gouden Ui 2005 in de catagorie Slechtste Actrice)

Zelfrelativatie! Hoera!

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Ze was ooit eens te gast op een van die eindelose sex talkshows waar de Nederlandse televisie zo’n beetje op drijft en het gesprek kwam op zelfbevrediging en hoe sommige mensen daarvoor beepaalde vruchten enzo gebruikten. Haar commentaar: “maar een ananas lijkt me wel een beetje pijmlijk…”

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.