Resto

Italiaans eten: mmmm.

Ik heb er al veel meegemaakt, maar de spaghetti carbonara deze maandag en de spaghetti al pesto van twee weken geleden in de Venezia in Sint-Joost-ten-Node, is echt wel bij het beste Italiaans dat ik in recente jaren binnengespeeld heb.

Werkelijk uitstekend. Zo van zeer, zéér lekker. Acht euro hemel!

Als ik nog eens iemand Italiaans wil doen eten in Brussel, zal het daar zijn. Yep.

Doe mee met de conversatie

8 reacties

 1. Hola, hola.

  En de Pizzeria La Mama dan?
  Die op het pleintje van Sint-Joost ten Node. Daar ging ik wekelijks de lekkerste pizzeria van Brussel eten! En mijn vriendin at altijd de pasta’s en ze kan er tot op vandaag nog niet over zwijgen!

 2. Aha! Die moet ik dan eens uittesten, want ik woon daar vlakbij. En ook die andere adressen die in de commentaar staan. “De lekkerste pizzeria van Brussel..” is alvast een gewaagd statement dat ik binnenkort maar eens aan de tand ga voelen!

  Carlo

 3. Haha, Brussel wordt culinair ontdekt. Een paradijs.

  Niet dat ik Veneziana kende. Help me even , meld waar dat resto precies gelegen is.

  Een tip als vroegtijdige compensatie. Er is bijv.een uitzonderlijk goed Italiaans restaurant in het verlengde van de Koningstraat, voorbij de Koninklijke Sint Maria Kerk, rechts, vijfde huis.REcht tegenover Hotel Albert. En als je er dan toch bent, bekijk eens Les Halles de Schaerbeek,http://www.halles.be/, twee ” huizen ” verder.

  De vraag is dus, Michel : waar precies is resto Venezia? Is het daar St Josse? Neen het is Schaarbeek.

 4. merci voor het adres!!!
  binnenkort zit ik daar ook in de buuurt

  de beste italianen situueerde ik voorlopig in de onderrichtstraat (koninklijk circus): napoli, bodeguita, el fantastico (enorm snelle en goeie service, al doet de gevel anders vermoeden: je ziet daar van alles van parlementairen tot ambtenaren en gewonen bedienden lol), in de rue de la croix de fer (ijzerkruisstraat maar dat kende mijn routeplanner niet) is er nog een italiaan waar je in de zomer koud buffet kunt eten voor een euro of 12: heerlijk

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.