Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Bwa kijk. Het is een command line commando in een GUI gegoten. Alle -opties en parameters en toestanden, plus nog een hele hoop er bij. Bepaalde dingen zijn echt alleen maar power-user stuff. Act like a browser? hoe vaak gaat ge dat nodig hebben… De laatste keer dat ik een wget heb gedaan kwam ik toe met heel wat minder. Ik vermoed dat deze GUI ontstaan is om te zorgen dat mensen minder ‘man wget’ moeten typen en tijd uit te sparen. In een paar klikken een propere wget ineen duwen waar anders 10 minuten manual lezen voor nodig is. Of ze daarin slaagt is te betwisten. Ik vermoed dat zelfs ik dit beter zou kunnen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.