Goeiesmorges

Weinig zo vervelend als zich overslapen. Nóg weiniger zo vervelend als zich onderslapen.

Vanmorgen ben ik wakker geschoten om halfzeven, in de overtuiging dat het halfacht was. Normaal gezien pak ik de trein aan de Dampoort van iets voor acht—ik haast mij gelijk vermoord en ik geraak alsnog van uit mijn bed tot op het perron op minder dan een kwartier.

Om daar dan te merken dat er toch wel verdàcht weinig volk staat te wachten. En dat het 6u48 is in plaat van 7u48. Terug naar huis gaan zat er niet echt in: in totaal twintig minuten over en weer fietsen in de regen zag ik niet zitten. En dus dan maar de trein een uur vroeger genomen.

En een uur vroeger op het werk toegekomen. Helemaal versuft wegens veel te weinig geslapen.

2 reacties op “Goeiesmorges”

  1. Ik ..
    Neen ik zeg het niet.
    Ik ging een uiterst belachelijke anekdote vertellen over mezelf, maar ik ga dat nu niet doen. Ik ben het beu dat mijn verstrooidheid het onderwerp is van roddels en spot in de Gentse binnenstad! Ik rep er zelf niet meer over! Nagh.

    Dus: neen, ik ben nog nooit met dochter en al een uur te vroeg aan school gearriveerd.

    Neveur!!

Reacties zijn gesloten.