Ochtendroutine

‘t Is moeilijk, tegenwoordig, zo in een ander huis met een andere routine. Normaal gezien zouden de kinderen aangekleed en wel om halfacht de deur moeten uit zijn, maar ‘t is nu al sinds maandag dat het niet lukt, en dat het eerder kwart voor of, zoals nu, tien voor acht is.

Niet zo goed.

Wat het precies is, weet ik eigenlijk niet. Ik ben er alleszins vroeger uit dan thuis. De kinderen zijn even snel aangekleed als thuis, en misschien zelfs sneller: hier is er meer plaats om allemaal tesamen bezig te zijn. Ik vermoed dat het is omdat Zelie nog een extra bord yoghurt met fruit eet, dat daardoor alles tien minuten vertraging krijgt.

Morgen er eens extra op letten, en proberen optimaliseren. Alhoewel: morgen is Sandra’s thuiswerkdag, en dan mag het allemaal wat minder hectisch zijn. 

Maandag. Maandag beter.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Nee, nee: ten eerste is het geen ‘thuiswerkdag’ maar een gewone ‘vrije-thuisdag’ en ten tweede, morgen moet ik (een halve dag) gaan werken, dus we kunnen er toch op letten 🙂

  2. Hehe. Ik schreef gisteren nog over onze ‘geoliede machine’, zoals het er de laatste tijd aan toe gaat met onze 4 koters. Nu gaat het meestal goed, maar er is weinig nodig om die geoliede machine te doen sputteren. Om 4 kinderen tijdig de deur uit te krijgen, heb je nu eenmaal routine nodig. Die routine zal bij jullie binnenkort ook wel terugkeren.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.