Fiets

O ja, he-le-maal vergeten, tot ik vanmorgen mijn fiets wou nemen om naar het station te rijden: toen ik vrijdag thuis kwam van Brussel en op de fiets wou kruipen, bleek mijn zadel weg te zijn!

Wat voor klootzak doet nu zoiets? En dan nog op klaarlichte dag?

Ik moest naar Holland die vrijdag, dus ik heb de fiets dan noodgedwongen laten staan en er niet meer aan gedacht. Vanmorgen was er gelukkig niet nóg gerief van gestolen—het is ook een duur en goed stuur, en er hangen dure en goede fietstassen aan, een mens weet nooit, mar daar staat tegenover dat er nu onder diezelfde brug een tweede fiets staat met precies hetzelfde zadel, die van mijn moeder.

Vanavond dus met de ene fiets naar de fietsenmaker in de buurt en met de andere weer naar huis, zeker?

Dedju.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. bij ons hebben ze zo een verkeersbord gestolen dat we hadden buitengezet voor het plaatsen van een container. zottekes! Als je wilt, mag je je fiets in onze garage komen plaatsen. We wonen aan de achterkant van het station.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.