Lief goes YouTube

Zal ik eens een knippenplaksken doen?

Henk kwam een aantal maanden geleden tot de conclusie dat hij geen enkele opname heeft van zijn oud stand-upmateriaal en dat dit wel jammer is, want dat zo een aantal geniale (mwoeha) grappen verloren gaan voor het nageslacht.

En dus werd er een datum geprikt samen met de onvolprezen Lunatics en een oproep gelanceerd voor heuse YouTube-opnames. Er zijn een aantal bevriende filmmakers die alvast komen opnemen, maar de bedoeling is zoveel mogelijk verschillende opnames te hebben: met GSMs, kleine en grote camera’s. Al die zaken worden dan op een centrale plaats verzameld en achteraf gemonteerd.

Deze oproep dus om zoveel mogelijk mensen samen te krijgen die komen opnemen. En wel volgende dinsdag, 6 maart 2007, vanaf 21.30 in Le Bal Infernal, Kammerstraat Gent.

Als u daar zin in heeft, mag u gerust the word spreaden met elektronische post of op het interweb. En wij hopen u vooral volgende week te zien in Den Bal, camera in aanslag.

Professionele kwaliteit-versies van de slag van Gent en andere, mag ik hopen? Ik had in alle geval de datum al vastgelegd, en ik hoop van u hetzelfde!

[download persbericht]

Geschreven al luisterend naar: – – Heroes.S01E10.HDTV.XviD-LOL

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Ik heb iets hips ontdekt op deze blog. Namelijk dat de links iets grappigs doen als je erop gaat staan met de muispunt zo’n beetje vlak onder het lijntje – je moet het eens proberen. Ze flikkeren ^^
    Tot zover mijn hoogst constructieve bijdrage.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.