Hoeri! Hoera!

Gentblogt heeft de bwards gewonnen, joechei! We hebben, bijzonder bedankt aan de organisatie (en sponsor Gizmodo), een digitale videocamera gewonnen, en hoe dat die van pas zal komen.

Bedankt aan Jeroen voor de schone organisatie, ‘t was indrukwekkend goed voor een eerste keer.

Er was een dichter die zijn ding deed, en dat vond ik eigenlijk niet goed, maar voor de rest was het wel fijn: Sh3ll4c deed een eigenlijk wel bijzonder zeer degelijke comedy-set, maar het publiek (damn you public!) wou echt niet mee: ik zou ze na tien minuten al gezegd hebben dat ze den boom in konden.

Antwerps multicultureel hiphopcollectief Tourist Lemc, daar zou ik wel eens een plaatje van durven kopen mochten ze platen hebben: excellent, MC Yonas maar ook en vooral Innocent de sans-papiers.

De neut in mij vond dat er veel te veel lawaai was tijdens de DJ Sets, al ligt dat waarschijnlijk voor een deel aan mijn ondertussen vergevorderde leeftijd.

Rond een uur of halféén naar huis, dan nog naar het Gouden Hoofd met The Gang (Teun, Ilse, Henk, Hans, Sandra, Tessa, Bruno, mezelve), en uiteindelijk nu in bed kruipen.

Een fijn besluit van een in de geschiedenis tot nog toe ongekende triomftocht van Gent op de nationale bwards: Netlash hoogste PageRank, Wannabes beste fotoblog, ikzelve van persoonlijk, en vooral, bovenal, zoals gezegd: Gentblogt beste overall en beste groepslog. Zwaar verdiend, en lang overdue.

14 reacties op “Hoeri! Hoera!”

  1. Tourist Lemc is mij onbekend. Hier in Gent is er we een gelijkaardig multiculti-project (Equal people riot) van Vzw Jong uit..(2 russen, 1 mexicaan, 2 afrikanen, 1 pool, 1 vlaamse, etc).

    proficiat in elk geval

Reacties zijn gesloten.