Doe mee met de conversatie

13 reacties

  1. Ja kijk, ik heb nog steeds niet de eer gehad u in levende lijve te ontmoeten (tenzij die keer dat ik u bijna van uwe fiets heb gevlamd) omdat ofwel gij ofwel ik ziek zijn op feestjes die dergelijke dingen mogelijk maken.

    *fijn stemmetje* Maar ik ben blij dat gij mijn vriendje wilt zijn hoor!

  2. Is dat niet buitengewoon irritant en onproductief die Twitter?
    Het is nu al erg genoeg dat men feedreader mij steeds blijft afleiden, laat dus staan dat ik tijd zou hebben om up to date te blijven met wat anderen doen laten (of net niet laten). ‘t Is ook niet iets waar ik aan denk als ik aan het werk ben (of ook daarbuiten), zo van, “ohja, laten we nog es aan de buitenwereld wat ik aan het doen ben!”. Ik ben alvast geen fan 😛
    ‘t Is de hype zeg maar zeker?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.