Getver

“Op die momenten stijgt de libidos naar mijn kop en neemt die over,” hoor ik die mens Frederik (Fredje! een bonenstaak met een tatoeage!) op Temptation Island zeggen. En een andere mens, Gringo (nomen est omen, gnaha), hoor ik dit presteren:

Dat we dat nog allemaal mogen meemaken! In de negentiende eeuw moest Malinowski daarvoor naar de andere kant van de wereld reizen! Ik weet dat het niet schoon is, maar ik kan niet met twee handen omschrijven hoe content ik was dat ik dit nog heb mogen meemaken op televisie gisteren.

Die taal! Die uitdrukkingen! Voer voor antropologen, man man man (om niet te zeggen psychologen zo vanuit mijn lekenhoek bekeken).

Doe mee met de conversatie

37 reacties

 1. Fe-no-me-naal toch! Misschien moet ik toch maar eens Temptation Island beginnen kijken. Dat dialect dat plots switcht is een eindverhandeling waard! Schitterend, en natuurlijk zo zielig tot in de top van die kokosboom!

 2. Ook gekeken en onder mijn zetel gekropen van plaatsvervangende schaamte (en het lachen). Maar na de eindgeneriek me de bedenking gemaakt dat het verschil met een programma waar men psychiatrische patienten op een eiland zet en dan uitlacht met hun symptomen toch wel flinterdun aan het worden is.

 3. Dit is voor het eerst dat ik een flard van Temptation Island zie (schande, ik weet het). VT4 gaat alleen aan voor The Simpons bij ons thuis 🙂 Die jongen maakt zichzelf compleet belachelijk, maar ik denk dat hij zich vanbinnen rotslecht moet voelen. Wie doet er nu ook mee aan zoiets :/

 4. Hilarisch! Toevallig gisteren ook een stuk gekeken maar dit helaas gemist. Het is natuurlijk zielig, maar als je ervoor kiest op tv zielig te zijn vind ik dat we ermee mogen lachen 😀

 5. Dat taaltje is inderdaad schitterend. Als hij met een Hollander praat is hij precies in de war en slaat begint hij keihard Hollands te praten, gemengd met dat West-Vlaams.

 6. Heet die mens echt “gringo”?
  Wat een koelbloedigheid om in zo’n omstandigheden nog zo’n sterke performance neer te zetten. Zelden iemand zo overtuigend “slecht acteur” zien spelen, of zijn dit geen acteurs?

 7. Ik vind dat die man het beter verkoopt dan de rest die ik in onbewaakte momenten in tranen heb zien uitbarsten. Slechte TV, ongetwijfeld, maar ‘gringo’ steelt de show, heeft – idd – meer redenaarstalent en stamina in huis dan enig ander deelnemer daar. De moed, de durf, ongetoont – dat hij de hele film wil zien omdat de ander niet tot aan zijn knieën komt (waarschijnlijk wel tot aan de hare), dat epithome met als final statement zijn telefoonnummer … aaaah, dank u Integan, de 80 euro meer dan waard.

 8. Pingback: Gummen
 9. Hoe meer onzin en schuine woorden er uit komen hoemeer ik ze er van verdenk eigenlijk geen seksuele intelligentie te hebben

 10. Temptation Island is en blijft hilarische uitlach-tv!

  @Lode: jeunen is het West-Vlaamse woord voor zich amuseren.

 11. Zielig. Dat soort mensen dient idd. beschermd te worden tegen zichzelf. Shame on VT4 om zo’n poppenkast op te zetten met “intellectueel zwakkeren” uit deze maatschappij! En shame on mensen die zich hiermee kostelijk vermaken. Opium voor het pleps.

  En heel erg flauw van de programmamakers om het boerencliché van de West-vlaming nogmaar eens uit te melken…

 12. @ master-n: Er doen ook wel iets normalere West-Vlamingen mee é, denk maar aan Gringo’s lief bijvoorbeeld, en ongetwijfeld ook anderen maar ik zou niet weten wie want ik volg het niet. Gringo had net zo goed een Limburger of een Antwerpenaar kunnen zijn.
  En dat de deelnemers intellectueel niet representatief voor de Vlaamse bevolking (zouden) zijn is ook wel omdat mensen die dat wel zijn er wel voor uitkijken om zich in te schrijven é 🙂

 13. This is website.a lot of guys can service for you , most skilled levelers and The price of power leveling. Give all customers the best and cheap price. The best and securest way to power level your character to your desired high level fast. the website already have done near a number of orders for wow power leveling and offers professional powerleveling service on most popular MMOGs.

 14. ik zou het op prijs stellen dat u stopt me te e-mailen omdat het me niet meer intresseert. gelieve
  dan ook ons e-mail adres te verwijderen .dank u

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.