Leve Telenet!

Ik ken mensen die helemaal tegen Telenet zijn wegens waarschijnlijk beroepsmatig een paar klachten teveel gehoord, maar ik ben al jaren en jaren bijzonder content van Telenet.

Vanmorgen nog: telefoon van een man met een allercharmantst Limburgs accent, die me wist te vertellen dat we nogal veel betalen. Twee telefoonlijnen en een behoorlijke dure internetformule, het liep allemaal nogal op.

Hij had gezien dat onze (bog standard analoge) televisie apart gefactureerd werd, en hij stelde voor om alles te consolideren.  Voor een paar euro minder dan we nu betalen voor foon en interweb, krijgen we foon en interweb en digitale televisie met 19 kanalen extra en zo’n bakje dat de televisie kan pauzeren erbij. Zonder leasing– of installatiekosten.

Jofele kerels, mijn gedacht.

13 reacties op “Leve Telenet!”

 1. Volgens mij hebben ze u gewoon een pack gegeven, waardoor je een dikke 15€ per maand zou kunnen uitsparen, afhankelijk van de formules die je hebt en had. Daarna verhuren ze u die digirecorder aan 10€ per maand, en doe je dus nog winst eh…

  Denk eraan, bij Telenet is NIKS gratis. En ja, ik ben al van ’98 klant en altijd al heel tevreden geweest. Maar ook realistisch :).

 2. Yep… Onzen aller Michel heeft zich laten inpakken… Het Pack dat ze je eerst voorsteld hebben is inderdaad zo’n 10 a 15€ goeiekoper dan alle producten afzonderlijk. En dan verlappen ze je er een DigiBox/Corder bij voor resp 10 a 15€.. IN HUUR wel te verstaan… En hang je dus min. een jaar vast aan je Digicorder… Je zou geld uitgespaard hebben door enkel te gaan voor het Telenet Pack en dan afzonderlijk een Digibox/Corder aankopen!

 3. Hela hela. Enig realisme is mij ook niet vreemd hoor. Ze moeten me de juiste gegevens en het juiste contract nog doorsturen, en het spreekt vanzelf dat ik dat van naaldje tot draadje ga uitvlooien.

  Ze gaan mij niet liggen hebben, nee meneer.

 4. Wie heeft er nog nooit problemen gehad met het aparte voeding’kje van de Telenet? En ik begrijp helemaal niet wat mensen zien in digitale televisie? Een ‘ PACK’. Iedere avond 1 uur bellen, dan enkele uren op het T’internet en daarna nog wat digitale televisie….

 5. Hier eveneens geen klachten te formuleren t.o.v. Telenet. Ben nog steeds zéér content met dat vliegenmepperke dat ze mij destijds gegeven hebben om mij te vangen…

 6. Michel, waar je je wel bewust moet van zijn: ze leveren het bakje “waarmee je TV-programma’s kunt pauzeren” voor dezelfde prijs en zo, maar de dienst zelf (“FlexView”) wordt wel maandelijks extra gefactureerd (5€). Allemaal van die kostjes die de eerste factuur toch verschietachtig maken.

  Al moet het gezegd: ik heb nu Belgacom en Telenet vergeleken, en qua kwaliteit/klantgerichtheid/duidelijkheid staat deze laatste toch wel een paar trapjes hoger.

 7. En ik begrijp helemaal niet wat mensen zien in digitale televisie?

  In ons geval, bij de immer vervloekte UPC (waarvan ik zeker ben dat vergeleken met hen alles wat Telenet een mens kan aandoen maar klein bier is), is dat BBC3 en 4 en op dinsdagavond BBC Prime met de herhalingen van klassieke BBC2 comedie zoals de Smoking Room. Verder nog een hele zwik Discuveries en Nat. Geos., plus een verscheidenheid aan publieke Nederlandse digitale kanalen die ook best wel eens de moeite kunnen zijn.

  Een hondertal of zo kijkbare “gratis” kanalen in totaal, flink meer dna van bij de gewone kabel. Nog steeds zijn er dan avonden waarop dat Bruce Springsteen nummer weer eens bewaarheid wordt, “fiftyseven channels and nuthing on”, maar het helpt flink om die avonden te verminderen.

  (Een kennis van mij heeft de theorie dat televisie pas interessant wordt met 200 kanalen of meer, omdat dat het moment is waarop er altijd wel iets interessants te zien is, net zoals je ook geen bibliotheek met maar twintig boeken wilt bezoeken.)

 8. Ok ok ok … moet eerlijkheidshalve toegeven dat ik een zéér tevreden Telenet gebruiker ben sinds 1998… maar je “krijgt” zomaar geen Digibox voor 5€ meer… Anyway… Schakel over op een Telenet “pack” en koop gewoon zelf de Digicorder… Case closed denk’k.

 9. Michel ik denk gewoon dat ze via Metatale gezien hebben dat je veel bezoekers hebt en ze wilden reclame maken voor Telenet en volgens mij is dat gelukt.
  Nu moeten ze enkel nog al je lezers ook belonen vind ik.

Reacties zijn gesloten.