31 reacties op “I dunno”

 1. Ik vind het zeer goed, hou het zonder headerfoto want dat zou niet passen bij zo’n minimalistische layout.

  Ik zou alleen dat zwart blok rond “Michel Vuijlsteke’s weblog” nog eens herbekijken (misschien het blok weglaten, de tekst cursief zetten en een lijntje erboven?), en bij het menu duidelijker laten blijken dat het een menu is (tabs? dashed underline?).

 2. Zeer mooi. Misschien onder de reclame nog een Japanse namen generator?
  En misschien in ‘Michel Vuylsteke’s weblog’ de apostrof weglaten. Die is -denk ik- overbodig wegens doffe e?

 3. Zeer mooi. Misschien onder de reclame nog een Japanse namen generator?
  En misschien in ‘Michel Vuijlsteke’s weblog’ de apostrof weglaten. Die is -denk ik- overbodig wegens doffe e?

 4. Ik lees je blog bijna altijd in Google Reader, dus het maakt niets uit voor mij. Niet te veel tijd in steken, zou ik zeggen.
  Het weglatingsteken moet inderdaad weggelaten worden.

 5. Ik heb nogal moeite met “Vuylsteke’s”. Waarom niet Vuylstekes? Blz. 68 van het Groene boekje: “We schrijven de bezits-s vast aan het grondwoord*, tenzij dat eindigt op een lange klinker of een sisklank”.

 6. Oh ja, nog vergeten zeggen dat ik het allemaal wat te grijs vind, maar daar kan ik nog inkomen. Wat ik echt niet geslaagd vind is dat die reclame in zo’n opgeplakte grijze balk staat, echt alsof het er is bijgesleurd. Rechtsboven krijg je zo’n leeg gat. Misschien zou een simpel tierlantijntje, een frivoliteit daar al veel doen. Wat dacht je van een ampersant? (haha, grapje michel)

 7. Ik vind het persoonlijk maar niks moet ik bekennen, maar ik ben dan ook nogal verslingerd aan kleurtjes. 😉 Niks tegen simplistische en overzichtelijke layouts, maar ik mis toch een beetje een klein accentje, een versierinkje, of zoiets.

  Wat de structuur betreft, ik vind het raar dat de reclame een ganse strook krijgt terwijl dat ten koste van de inhoud gaat die er nogal opeengepropt uitziet. Drie kolommen is wat teveel van het goeie vind ik, de reclame past misschien beter in de tweede kolom.

  Ik vind het trouwens eigenlijk beter zoals het nu is. 🙂 Maar dat is maar mijn mening Ê.

 8. @Greet: de reclame krijgt geen strook voor zich, ze staat in de achtergrond van de pagina.

  De inhoud opgrepropt; tja; ‘t is ‘t ÊÊn of ‘t ander: voor de ene is hij te breed en dus onleesbaar, voro de andere is hij dan weer niet breed genoeg. 🙂

 9. Pingback: weglatingsteken

Reacties zijn gesloten.