Gentse Feesten dag 3

Zozo. De dag zit er weer op. Slecht weer vandaag, helaas. Artikelen sinds mijn vorige stand van zaken

Mijn dag op de feesten (dinsdag 17 juli 2007): Els’ aanraders. Deel één en deel twee van Urgent.fm @ Gentse Feesten, onze koppelruilsamenwerking met Urgent.fm. Puppetbuskersfestival, dag 2 is erop gekomen, alsook Puppetbuskersfestival, dag 3 (a) — vanaf vandaag is het in twee delen, met Sandra en Charles in één ploeg, en Veerle en Kathleen in een tweede. Dat van Sandra en Charles is voor morgenochtend.

Op basis van een paar foto’s heb ik Teater Exces in de prijzen geschreven, ergens laat ‘s avonds. Lastig! Diane stuurde Al wie dannie springt… op over de Big Jump, met een bootlading foto’s van het Dynamische Duo (en ook wel Marc Careel).

In U was weer geweldig (4) en U was weer geweldig (5) heb ik een reeks onklasseerbare foto’s gestoken, en van het zelfde laken een deken maar dan met spcifiek concertfoto’s in Die avond, op het podium (1) van Charles en Die avond, op het podium (2) van Jeroen.

Dimi (en Sandrine) deden Boomtown danst, Hugues en Britt deden vandaag twee filmpjes: De Belleman en Baudelopark gefilmd. Steven stuurde onverwachts Puppets op den Bell door, Thomas had Casa Rosa in Cocteau (helaas zonder foto’s van de avond zelf, maar dat zullen Hugues en Britt één dezer goedmaken).

Koen had een kortje over Springen, klimmen en lachen in het Zuidpark, Bea een kortje over Checirque met “Jump”. En Peter stuurde een welkom low-brow intermezzo op met Volkssport zet aan tot volks en hilarisch theater.

Phew. 🙂

update: o, en uiteraard ook BNRF 2007, dag 9: Het betere bochtenwerk!!!

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.