Life on Mars, gedaan

Oooooooooooh zo schoon dat het was, Life on Mars. Onmogelijk om ook maar iets te zeggen over het einde zonder in spoilers te vervallen, maar, euh: fan-tas-tisch goed.

De schrijvers wisten altijd al hoe het zou moeten eindigen, en ze hadden het eigenlijk ook wel jaren kunnen laten duren. Wat ze niet gedaan hebben. Het hàd gekund, zonder al te veel problemen, maar ze hebben het niet gedaan.

Op twee dagen tijd zestien uur machtig goede televisie gezien. Ik ben content.

Oh, en de extra’s op de DVD zijn ook echt de moeite waard. Allez ju, ge moest al op weg zijn: Amazon 1, Amazon 2 of Proxis (al weet ik niet of het daar 1 én 2 is, dan wel enkel 1).

Doe mee met de conversatie

4 reacties

 1. Michel, uw lovende beschrijving heeft mij over de streep getrokken en ik ben deze serie dus ook gaan kopen en heb nu net de laatste aflevering gezien… de extra’s moet ik nog bekijken.
  Ik vond het echter wel een beetje tegenvallen, het einde dan, te open naar mijn zin. Ik had verwacht dat er echte ‘closure’ zou zijn, maar de deur naar serie 2 staat wagenwijd open.
  Wel een goede serie, ik heb er geen spijt van dat ik ze gekocht heb 🙂

 2. hmm, een korte zoektocht leert me dat er idd een serie 2 is 🙂
  Dju, die zal ik dan maar meteen gaan zoeken zeker? Hopelijk hebben ze die in de FNAC hier…

 3. Dju, heb ik weer voor natuurlijk… ik zoek me suf naar de extra’s op de box van serie 1, niets te vinden…
  Kan jij dit bevestigen Michel? Staan er extra’s op de DVD’s van de eerste box? Op de achterflap staan ze alleszins vermeld, maar op de schijfjes vind ik helemaal niets terug behalve de afleveringen zelf 🙁

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.