Toe maar

Start ik mijn XP-met-allemaal-browsers op, en wil Apple toch wel geen updates doen zeker?

Appleupdate

Eén en bloederige negentig megabytes aan updates! Waarvan bijna 57 voor iTunes dat ik begod nooit gebruik!

Of toon ik gewoon mijn leeftijd, dat bijna honderd megabytes mij nog wat doet verschieten?

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. En da’s nog niks: als je dan nog eens écht op een Mac werkt, dan zijn alle software-downloads dubbel zo groot omdat er tegenwoordig zowel een PowerPC- als een Intel-versie in dezelfde installer zit (‘universal binary’ heet dat met een geleerd woord). De trial van inDesign CS3 was bvb. 1,2 GB voor de Mac-versie en juist de helft voor de Windows-versie.

  2. bezorgd? je krijgt het gewoon niet in een gemiddeld mailboxje. Ik had het in elk geval ook. De ongeschreven wet dat ‘basis’ programma’s zoals een browser heel klein moeten blijven lijken nu wel uit het stenen tijdperk te komen. Meer nog,ik heb gewoon iTunes niet staan en ben behoorlijk geirriteerd dat hij bij iedere update (die trouwens gescheduled staat in scheduled tasks!) mij het blijft voorstellen het alsnog te installeren!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.