En is dat een beetje te doen, zo huisvader zijn?

Ik heb veel te veel dingen te doen, dus waarom zou ik dan niet gesprekken van overdag recycleren, aha!

Welaan dan. Ja, dat is een beetje te doen, zo huisvader zijn.

Tijdens de schoolweek: ‘s morgens opstaan, de kinderen aankleden, eten in het hoofd steken en naar school doen, in huis een beetje de ronde doen, stof afdoen en misschien stofzuigen of zo’n dingen, opzij zetten wat niet meer opzij staat, en wachten tot het tijd is om de kinderen te gaan afhalen. Een paar dagen in de week boodschappen doen, misschien.

Tijdens de vakantie: opstaan, pamper Anna, kinderen voederen, aankleden, boodschappen doen of andere tour in de stad, eten klaarmaken, pamper Anna, één van de vier in bed steken, iets doen met de andere drie en/of ze laten spelen, ondertussen fruit kuisen, Anna uit bed halen, pamper Anna, fruit voederen aan kinderen, even spelen, filmpje opleggen tot Sandra thuis is, als een gebroken man in stoel achteruit zakken.

Eén opmerking: als het zou zijn met kinderen die allemaal ouder zijn dan drie jaar, dan zou het helemaal a bleeding walk in the park zijn. Anna is anderhalf jaar, en dat is redelijk elk wakend ogenblik van haar dag dat ze bekeken moet worden. Net oud genoeg om overal aan te zitten, om alles vast te pakken, en om in haar ongeluk te stappen. En te jong om heel de tijd zelfstandig bezig te zijn.

Maar behalve dat: waar moet ik tekenen?