Het nieuwe seizoen, update

Zo. Een dagje thuis, altijd goed om op gang te komen in een seizoen dat al begonnen is.

Gezien:

  • House, vierde seizoen, aflevering één. Oh yes. Terug, en hoe. Classic House, van begin tot einde. En ik kijk uit naar meer.
  • Heroes, tweede seizoen, aflevering één. Niet wat ik dacht dat het ging zijn, te weten allemaal nieuwe personages. Er zijn er tot nog toe een stuk of vier (vijf?), en op een paar na is iedereen van vorig jaar er ook opnieuw bij. Er werden in de eerste aflevering alvast opnieuw een resem verhalen opgestart, ik dénk dat ik me kan inbeelden waar het naartoe gaat, maar alla: ik kijk uit naar meer.
  • Journeyman, eerste seizoen, aflevering één. Zoals ik dacht: iets Quantum Leap-achtigs. Geen Ziggy om te vertellen wat er allemaal aan de hand is, maar wel een hoofdpersonage met een familie en een goede relatie. Die het niet hoeft verborgen te houden voor zijn vrouw, wat hij doet. Dat kan interessant worden, denk ik zo. En jawel, ook hier: ik kijk uit naar meer.

Tja. Van reviews is het niet vet, ik weet het. 🙂

Doe mee met de conversatie

6 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.