Bleh

De wekker vanmorgen (nee, gisterenmorgen) was niet afgegaan. Geen mens die weet waarom niet, maar het resultaat was wel dat ik op zo’n tien minuten vanuit bed tot in de trein moest geraken.

Vraag me niet hoe, maar dat is gelukt.

Morgen (nee, straks) wordt er hier een stoel afgeleverd, en moet/kan ik dus niet de vroegste trein halen. Maar ik moet wel mee naar school met de kinderen: Zelie moest iets doen, en ze was dat vergeten, en nu zit er niets anders op dan dat ik samen met haar naar school ga en dat we het daar samen doen.

Zucht. Herkenbare situaties.

update Kan niet mee naar school! De levering is tussen 8 en 9u30! Het zal zó drama zijn bij Zelie in de klas…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.