This web page is being redirected to a new location

Dat is wat Firefox me zegt. En daarna: Would you like to resend the form data you have typed to the new location?

Nee, Firefox, dat wil ik niet. Of misschien wel. Of nee… aargh! Ik weet het niet! I’m so confused! Ik héb helemaal geen form data ingevuld, en ik wil die helemaal niet doorsturen!

Ik vermoed dat het ergens iets te maken heeft met de één of andere security feature die plots aanschiet, en die het niet neemt dat er op mijn weblog (en vele vele andere) dingen staan die scripts uitvoeren die op andere servers staan.

Foutboodschap

En dat iets of iemand daar lastig over doet.

Zucht. Ik heb nu eens écht geen goesting om te gaan achterhalen wat er precies tegenzit deze keer. Een extensie die in het updaten iets verkeerd gedaan heeft in Firefox? Dat is ongetwijfeld het meest voor de hand liggende. Maar het zou natuurlijk ook Firefox zelf—het véruit meest onstabiele programma op heel mijn computer—kunnen zijn dat weer eens in de soep gaat met zijn laatste update.

Miljaar, miljaar, miljaar. Bah, bah, bah.

3 reacties op “This web page is being redirected to a new location”

  1. Pingback: futtta's blog

Reacties zijn gesloten.