Van lang lang lang geleden

Soms hoor ik nog eens een echo van een vorig werk. Zo van X heeft dàt en dàt gedaan. Of Y, weet ge’t nog, Y? Wel, Y die heeft haar ontslag ingediend.

Lang geleden of kort geleden, lang geduurd of net niet: alles vloeit soms in mekaar. Vandaar dat zo’n grafiekje soms confronterend kan zijn: oh, is dat écht maar zo lang dat ik daar gewerkt heb? Heb ik echt zó lang bij dié gewerkt?

Geheugen is iets raars: daarnet kreeg ik zo’n LinkedIn-ding binnen van een ex-collega bij Netpoint, en in mijn hoofd had ik daar werkelijk jaren en jaren mee gewerkt. Ik heb zo’n tien jaar voor Netpoint gewerkt, in allerlei hoedanigheden, maar met die collega heb ik er maar een dik anderhalf jaar gewerkt.

Weird, maat. Ik zou gezworen hebben dat het minstens dubbel zo lang was.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.