Nimf (van Moerbie)

Hal-lu-ci-nant. Vanavond in Brussel gaan eten met mijnen besten maat, en dan na afloop naar het station gereden. Onderweg stond de radio op Topradio. Ik had een trein te halen, maar ik denk dat ik zeker een kwartier, op gevaar van de laatste trein niet meer te hebben, heb zitten luisteren naar de radio. Met open mond.

Zo ongelooflijk wijs! Allemaal mensen die opbellen naar een studio, en gewoon zever verkopen. En dan uitgelachen worden. Een soort Hallo Hautekiet, maar dan late night, en onnozeler. En in het Gents.

En ik ben ook instant-verliefd geworden op de juffrouw die in de studio zat. Ze klonk ergens in de twintig, en ze was met zeer veel voorsprong het meest gevatte en grappigste dat ik in tijden gehoord heb. Oh, en helemààl mijn soort humor—toen een beller zei dat hij zijn vriendin als cadeau een “voorhangpenis” zou kopen: “Een voorrangpenis?”

Wahey!

Ik denk dat ik eens meer naar Moerbie ga luisteren.

Ah, en nu ik kijk: als ik het internet mag geloven (nul privacy op het internet, en Google cache is een teef) noemt ze zichzelf op het programma Nimf, en zou ze er zo uitzien:

13253301

Ze doet dus ook geen pijn aan de ogen (misschien, als het internet mij niet voorliegt). Dubbel wahey, als het ware.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Ik kan mij mateloos ergeren aan ‘Moerbie’. Was meer iets voor in mijn publiciteitsjaren. Al was het toen allemaal “Hallo Hautekiet” en daarna “Het land van Hoogland”. En dezer dagen luistert toch iedereen naar music for life nee?

    Music for life= foute muziek, een lach, een traan, hilariteit alom en natuurlijk een gigantische marketing demonstratie van allerlei bedrijven, jeugdbewegingen en uw lokale K.A.V., biljartclub, …

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.