Fuck

Oh man. Het ziet er allemaal goed uit, dacht ik, mijn been. Maar er is nog een rode plek aan de kant die pijn doet, dus misschien eens naar de dokter gaan om te zien of ik niet nog wat antibiotica moet bijnemen.

En dus naar de dokter getrokken: meegereden met Sandra als ze de kinderen ging halen.

Ja, wel. Ik zal het geweten hebben. Kreperen. Dju.

Er moet niemand in mijn buurt komen, voor het moment. De teleurstelling is erger dan wat anders.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Nee, dat nu niet; Euh, *nog* niet. 🙂

    Ik dacht dat het allemaal gedaan was, maar na anderhalf uur of zo niét in een comfortabele positie met mijn been de lucht in, leek dat dat niet het geval was, en dat het nog heel erg veel pijn deed.

    Wat niet zo leuk ik;

    Bijkomende dosis antibiotica gekregen dus, en hopen dat het erger wordt.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.