Kijk nu, Hillary

Niet moeilijk als ze begint te bleiten, natuurlijk. Typisch een vrouw.

HillariNH

I kid, I kid. Taaie tante, Hillary. En ze was verloren om het even wat ze deed: stoïcijns blijven onder de kritiek en ze is een hartenloze fembot, terugbijten naar de tegenstand die maar wat meewarig deed en ze is een schreeuwerige bitch, gepassioneerd doen en ze is een bleitsmoel.

Maar die hele geoliede machine, àl die ervaring, en vooral: àl dat geld, dat is niet op één twee drie uitgeteld. Geen Dean Scream voor Hillary, no W hosé. There’s politicians, en then there’s the Clintons, hadden ze toch altijd gezegd?

Nee, ik ben tevreden. Er is niets zo lelijk als zelfvoldaanheid, mannen van Obama. En een beetje bescheidenheid zal u goed gedaan hebben, mannen van Clinton.

Op naar de rest, en vooral nu The Daily Show terug is. Nog een beetje aarzelend gisteren, maar toch: hoezee!

7 reacties op “Kijk nu, Hillary”

  1. BBC NEWS zegt: “Democratic White House hopeful Hillary Clinton defied pundits and pollsters by winning New Hampshire’s primary, beating rival Barack Obama.”

    Je dacht toch niet dat een ‘anderskleurige’ president van de USA zou worden, in een wereld waarin een andere anderskleurige nog niet eens gewenst wordt als huwelijksinzegenaar? We’re not 1950 any more, maar sommige mensen blijven problemen hebben met de kleur van iemands huid.

    Laat een hillbilly amerikaan kiezen tussen een blanke vrouw en een man met duidelijk ‘niet-blanke’ roots…

  2. Welja, werkelijk élke democrat is beter dan wat er nu rondloopt. Hillary is symbolisch sterk om wille van haar vrouw-zij, Obama om wille van zijn zwart-zijn. En beiden verdedigen ze een visie waar ik me wel in kan vinden. Al zou ik persoonlijk wellicht op Obama stemmen: het establishment in Washington mag inderdaad eens tegen de noten geschopt worden, so to speak.

  3. Sorry, ik moet het gewoon zeggen … Voor mensen die tegen van dat r@aR g€tYp zijn (en met recht en reden natuurlijk), is het wel vreemd om “no way josé” op deze manier te schrijven. Fonetische toestanden, ik heb het er echt niet voor, en jij ook niet dacht ik?

Reacties zijn gesloten.