Safari

Het is nog een goeie halve maand goedevoornemenstijd, dus het kan nog altijd: ik ga mijn tuinsafari-site eens aanpakken.

Het is al enkele jaren dat hij in het stof ligt, terwijl ik om de zes maand of zo een poging doe om er nieuw leven in te blazen. Ik heb hem ondertussen al hermaakt in MediaWiki, hermaakt in WordPress en hermaakt in Drupal, maar geen van de hermakingen hebben het tot op het internet gehaald.

Waarom niet, dus, nog eens een poging doen? Zoiets heb ik in gedachten:

Safari

Op een donkere achtergrond, met allemaal kadertjes. Iets in deze zin, misschien:

Safarihomepage02

…of misschien ook niet, natuurlijk.

Taxonomie, dat schreeuwt Drupal uit, misschien dat ik alsnog eens een poging doe. Oh zucht. Ik word er nu al moe van.

3 reacties op “Safari”

Reacties zijn gesloten.