Interludium

Nostalgie:

Geen nieuws

“Zoals u ziet, hebben wij te kampen met enkele technische problemen. We proberen die zo snel mogelijk op te lossen, en daardoor start het journaal iets later dan voorzien.”

De muziek klopte alvast—seventies easy listening, die net zo goed onder een zweedse pornofilm had gekund, en die dan overging op een muzak-achtige versie van iets Greensleeves-achtig.

Jammer dat ze de beelden van lang geleden er niet bij zetten. Bloemetjes en bijtjes, vissen in aquaria, vogels.

Oh kijk, ondertussen zeven minuten later:

“Zoals u ziet, hebben wij te kampen met enkele technische problemen; ons excuses daarvoor. Wij proberen deze problemen zo snel mogelijk op te lossen, daardoor start het journaal iets later dan voorzien.”

…en dus bij VTM gaan ze ook op dat digitaal systeem overgaan. Ik zou géld geven om te mogen achterhalen wat er precies verkeerd is gegaan bij de VRT en hoe het allemaal op te lossen.

…tien minuten and counting: “Onze excuses voor deze technische problemen, het journaal komt er zó aan.” En ze zijn op Richard Clayderman uitgekomen. Het plaatje klopt helemaal.

…élf minuten!

“Excuseer voor onze late start, we hadden technische problemen. Zoiets kan gebeuren.”

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. @Huug; dat hangt inderdaad al een tijdje in de lucht. De BBC wil zoveel mogelijk geld verdienen door hun programma’s afzonderlijk te verkopen.

  2. euh neen, de BBC heeft te kampen met een nukkige overheid en wordt gesponsord door diezelfde overheid die wil dat het geld naar de uk en de uk only gaat, de rest van de wereld mag het doen met bbc world en bbc prime

    ook iplayer, hun youtube channel, enz …, allemaal uk only en als ge vraagt waarom altijd hetzelfde standaard antwoord “because of the way the bbc is funded we can not offer this services to people outside the UK”

    dood en doodjammer natuurlijk want BBC kan op heel wat Belgische fans rekenen

  3. @Huug; ‘t zal toch niet waar zijn zeker… mijn kabelboer (upc) is net overgenomen door Telenet!
    Een leven zonder BBC, ik kan het mij niet voorstellen 🙁

  4. Jawel, maar idd. het ligt niet aan BelgacomTV of Telenet (wat ik eerst dacht) maar wel degelijk aan de Britten zelf die niet langer willen “leveren”. Het fijne weet ik er ook niet van, zijn geruchten die ik nog moet checken.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.