Blackberry (0.75) – zucht

Telefoon, maandag was dat dus: of ze het pakje naar de Grensstraat in Brussel, 1210 Brussel, 1210 Sint-Joost-ten-Node, rue de la Limite dus in Saint-Josse-ten-Noode, zouden kunnen sturen.

Jaja, geen probleem, mórgen is het er.

Dinsdag: geen pakje. Telefoon: oh ja, mórgen is het er. Zéker. Grensstraat hé, Sint-Joost-ten-Node? Rue de la Limite dus, ik herhaal het maar even, omdat het al gebeurd is dat ze naar een verkeerde Grensstraat zochten. En bélt u mij vooral als er een probleem is, ik zal er de hele dag zijn!

Woensdag: mail van de Meneer Die Het Pakje Verstuurde, vorige week woensdag. Hoe het ermee zat. Ik stuur een mail terug: niet mee inzitten, ze sturen het vandaag zéker op, alles komt in orde.

Woensdagavond: mail van de Meneer Die Het Pakje Verstuurde. Dat ze bij de koerier een verkeerde postcode hadden. Dat het 1210 moest zijn en niet 1020.

Ik had in mijn mail van vanmorgen (“geen zorgen, ze leveren het zeker vandaag”) aan de Meneer 1020 mistypt in plaats van 1210, ik vermoed dat dat het probleem zal geweest zijn.

Maar mórgen is het er zéker.

3 reacties op “Blackberry (0.75) – zucht”

  1. Houden zo al die problemen met pakjesdiensten. Zo heb ik het gevoel dat ik niet de enige ben.

    Niet leveren, verkeerd adres, te laat, te vroeg, het is hier dagelijkse kost 🙁

  2. Mijn laptop is vorig jaar bezorgd met TNT. Ik had gevraagd om op maandag of dinsdag te leveren, want dan was er overdag iemand thuis. Ze hebben hem de week ervoor op donderdag geleverd, na de kantooruren.
    Sympathieke mens, trouwens.

Reacties zijn gesloten.