Mottig

Op mijn werk heb ik er niet de minste last van, maar als ik thuis kom, dan heb ik niet de minste fut om wat dan ook te doen.

Het op jet lag steken, twee weken na datum, zou ook wel een beetje silly zijn natuurlijk.

Nee, ik denk dat het nog een paar maand gaat duren. En dan komt alles goed, hou ik me voor. Dan hebben we verbouwd, en een kuisvrouw, dan gaan we op vakantie, en dan houden we feesten voor vrienden en familie.

Maar nu houd ik het nog even op rotslecht, denk ik.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Volgens mij is het een buikvirusje. Misselijk en slap? Had hetzelfde vorige vrijdag, doktersbriefje gaan halen voor 1 dag wegens echt vaatdoek-gevoel en ik was volgens de huisarts al de 3de met dezelfde symptomen die ochtend. Dus het doet de ronde.
    ‘t is geen vreselijk kwaad beestje, na een paar dagen is het zo goed als weg.

  2. Ik heb dat ook een tijd gehad: op het werk alles OK en thuis mottig. Allergie aan een boomstuifdinges en graspollen. Al eens laten testen?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.