Timing is alles

Verdomme, het heeft mij gespeten dat ik woensdag een opleiding moest geven en dat ik nog redelijk wat werk had dinsdagavond: we (Els en mezelf) waren naar de uitreiking van de SKEPP-prijzen, en ik zou er enorm, enorm, enórm graag lang gebleven zijn.

In het zelfde café als deze meneer (nieuwe site komt any day now) en deze meneer, bijvoorbeeld, en met de helft van de mensen die alhier staan.

Ik werd er aangesproken trouwens: of ik kwam als pers of als lid van SKEPP. “Als pers,” moest ik zeggen: ik ben al sinds jaar bij deze mensen hier, mijn Skeptical Enquirer komt om de zoveel tijd toe, maar tot voor kort was ik geen lid van SKEPP zelf. Ik heb het de avond zelf nog verholpen, en van zodra mijn betaling (och here 20 euro!) verwerkt is, ben ik lid.

Ha! En van zodra ik mijn lidkaart op zak heb, doe ik mijn beklag dat de Zesde Vijs 2008 begod nog niet op deze pagina staat. Ze hebben daar iemand nodig die zich wat meer met de interwebaanwezigheid bezighoudt, me dunkt.

3 reacties op “Timing is alles”

  1. Het heeft op het puntje van mijn toetsenbord gelegen om een blogje te schrijven over jou goddelijke kant, Michel. Ik bedoel: je was op twee plaatsen tegelijkertijd. Je bent erin geslaagd die avond tegelijkertijd op de prijsuitreiking van SKEPP te zijn én blogverslag uit te brengen van de halve songfestivalfinale.

  2. Ik vind dat Michel ook wel eens genomineerd mag worden voor de Skepp-prijzen, en dit voor het ontmaskteren van zowat alles dat massaal bedrog aangaat, zoals het Eurovisiesongfestival bijvoorbeeld..

Reacties zijn gesloten.