Ingrid Holvoet en de criminelen van SKEPP

De commentaren op het filmpje van Ingrid Holvoet op Youtube zouden grappig zijn, als ze niet zo in-triest waren.

Een Youtube-kanaal met één filmpje erin en meer dan vierhonderd commentaren — de grootste hoop zoniet door Ingrid Holvoet zelf dan wel door een zeer klein aantal andere mensen geschreven.

Met als blijkbaar enig doel Google te spammen met tekst over Ingrid Holvoet en hoe kwaad ze is op SKEPP.

Tja. Iedereen moet met zijn tijd meegaan.

11 reacties op “Ingrid Holvoet en de criminelen van SKEPP”

  1. Oh jee, dit is wel heel erg. Meestal, als men verschillende usernames creëert om op eigen berichtjes/filmpjes te antwoorden, probeert men dit onopvallend te doen. Zo frappant als hier heb ik nog nooit eerder gezien. Die energiën doen precies wel rare dingen met een mens.

  2. Bij SKEPP en co beweren ze altijd dat Ingrid Holvoet getuigeissen zelf schrijft, dat beweren ze al jarenlang.
    Ze moeten bij SKEPP iets doen om getuigenissen te ontkrachten, dus zeggen ze maar dat de mensen die zij in diskrediet willen brengen hun getuigenissen en hun commentaren zelf schrijven.

    Heel zielig.

  3. Om te weten wie Ingrid Holvoet is en wat haar therapie inhoudt, lees haar website.
    http://www.ltapersoonlijkeontwikkeling.com

    Zij zoekt kandidaten voor gratis gefilmde behandelingen. Deze behandelingen worden op het internet getoond met de bedoeling de werking van de LTA therapie aan te tonen.

    Lees info hierover op deze link:
    http://www.ltapersoonlijkeontwikkeling.com/wim-betz.html

    Ingrid Holvoet wil het bestaan van het paranormale bewijzen. Lees info hierover op deze link:
    http://www.lta-voorbeeld.com/ingrid_holvoet/viewtopic.php?t=136

  4. Zal ik eens de persoonsbeschrijving van Michel Vulysteke op het internet zetten aan de hand van een foto ?
    Dan hebben we nog een voorbeeld van wat er van een foto af te lezen valt.

    Maar ik doe dat niet zomaar, tenzij ik de toestemming heb van de persoon of tenzij de betreffende persoon mij in diskrediet brengt. Dus voorlopig doe ik dat niet.

    Ik doe niemand kwaad, ik heb het beste voor met iedereen, ik doe heel erg mijn best voor mensen, en wat mijn therapie betreft heb ik al meer gratis therapie gegeven dan betalend, als ik een echte sukkelaar ontmoet, dan krijgt die gratis therapie, ik zet van niemand zomaar gegevens (persoonsbeschrijving) op het internet, tenzij die mensen die in diskrediet gebracht hebben. Dan sla ik terug.

    Als mensen mij niet kwetsen, zal ik zeker een ander persoon niet kwetsen.
    Die van SKEPP brengen in serie andere mensen in diskrediet, het wordt hoog tijd dat mensen dat zomaar niet meer pikken en terugslaan.
    Bij SKEPP spreken ze over smaad die hen wordt aangedaan, onbegrijpelijk zo’n houding, als je weet wat zij anderen aandoen. Ik weet dat er mensen geweest zijn die lid waren van SKEPP die de vereniging verlaten hebben omdat ze gedegouteerd waren over de jacht die ze bij SKEPP maken op mensen die ze willen hebben.
    En wat hebben die mensen dan wel misdaan ?
    Die mensen hebben niets misdaan, die hebben enkel een therapie ontworpen die mensen kan helpen en dat bevalt de SKEPP club niet.

  5. De persoon die reageert onder de naam “Ingrid” gebruikt exact dezelfde computer, dezelfde software, en zit op hetzelfde IP-adres als de persoon die reageert onder de naam “Warrior”.

    Belachelijk.

    Bovendien begeeft u zich op zéér glad ijs als u me probeert af te dreigen (“Zal ik eens de persoonsbeschrijving van Michel Vulysteke op het internet zetten aan de hand van een foto? […] voorlopig doe ik dat niet.”).

    In tegenstelling tot blijkbaar Wim Betz, zal ik niét nalaten gerechtelijke stappen te ondernemen.

  6. Ingrid, u zegt: “ik zet van niemand zomaar gegevens (persoonsbeschrijving) op het internet, tenzij die mensen die mij in diskrediet gebracht hebben. Dan sla ik terug.”

    Dat is een dreigement dat u – hoop ik voor u – niet te vaak in de praktijk brengt.

    Dat soort gevoelens van wraak heeft overigens een vertroebelende werking op uw krachten. Er zitten wratjes op uw aura, kleine venijnige rancuneuze wratjes.

  7. Wow, diep onder de indruk van Michel. Die gast kan blijkbaar IP-adressen “lezen”. Foutje van Ingrid: blijkbaar viel die gave niet van zijn foto af te lezen.

  8. Een zeer sinister persoon, die mevrouw Ingrid. Niet helemaal goed bij haar hoofd, but still, bijzonder griezelig.

  9. En mocht ze wél goed bij haar hoofd zijn, dan is mevrouw Ingrid niet enkel griezelig, maar ook nog eens bijzonder onfatsoenlijk én een aanzienlijk gevaar voor de samenleving.

Reacties zijn gesloten.