FACTSmeet

Van die conventions zoals er op het internet wel eens over gesproken wordt, en waar iedereen wel graag eens naartoe zou gaan maar niet naartoe geraakt omdat die dingen alleen in het Verre Amerika gehouden worden?

Wel: het is binnenkort, op 11 en 12 oktober, in Gent van dattum. Voor de achtiende keer al: FACTS, het grootste Science fiction-, fantasy-, speelgoed- en animefestival zeker in de Benelux, en het zou me niet verbazen vÊr daarbuiten.

Bergen en stapels en bergen hebbedingen (vertrek met een vast budget, anders loopt het verkeerd af), honderden cosplayers (neem uw fototoestel mee), een resem bekende gezichten (Richard “Apollo” “Tom Zarek” Hatch van Battlestar Galactica! Paul “Dr. Carson Beckett” McGilion van Stargate: Atlantis!), en vooral: een ongelooflijk fijne, gemoedelijke atmosfeer.

Zou het geen idee zijn, vroegen we ons af, om daar ter plaatse een bijeenkomst van gelijkgestemde mensen-met-een-weblog te organiseren? Met eten en rondlopen en exclusieve handtekeningen en games en dergelijke?

Hmm?

Doe mee met de conversatie

15 reacties

  1. Jawel! Jawel!! Goed idee van kat!!
    mmm … don’t mind me …
    – want na mijn comments op ‘UI long and prosper’ zou ‘k toch terstond neer geknuppeld worden, moest ik daar in de buurt komen. :-S

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.