Eten op kosten

Zozozo. Gaan eten op kosten van mensen X, die werken voor bedrijf Y, dat activiteiten A, B en C heeft, en dat die activiteit C in fases 1, 2 en 3 zal uitgerold worden.

En of we feedback konden geven op die drie fases, nu en in het verloop van de volgende weken en maanden. “We”, dat was Michaël, Thomas, Bart, en mezelf. Oh, en Pieter.

Leuk: als ik enkel voor mezelf spreek, dan had dat eigenlijk precies een opdracht kunnen geweest zijn op mijn echte werk. Maar het is dus gratis—op het eten en drank in de Auberge du pêcheur na.

Mij niet gelaten: naschoolse activiteiten doe ik enkel als ze gratis kunnen. En het ziet er rrrazend interessant uit. Een start-up die al jaren bezig is, die een welhaast unieke combinatie van product, ontwikkeling, infrastructuur, R&D, mensen en ideeën heeft, van Gent, en met ambities om wereldniveau te worden.

En een concept dat op een minuut of twee uit te leggen is aan een leek, op een minuut of vijf boeiend te maken is voor een bedrijfsleider, op een half uur onweerstaanbaar voor een VC.

Ha!

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.