Selecteren

Pfff… moeilijk. Foto’s selecteren.

Gisteren voor het project naar een Democrazy-concert geweest en foto’s genomen. Ik neem dan niet veel foto’s—zo van dat mitrailleteschieten, ik haat het—maar toch: dan kom ik thuis met een stuk of vijftig foto’s waarvan er een stuk of vijfendertig niet mislukt zijn.

En op Gentblogt proberen we niet meer dan een stuk of tien foto’s maximum (maximum!) te zetten bij een artikel—bah, een stuk of tien foto’s selecteren is eigenlijk moeilijker dan twee of zo foto’s selecteren.

Ik denk dat ik maar eens in de leer ga bij mijn beteren, maar voorlopig is het dit geworden:

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.