6 reacties op “Political correctness gone mad! Mad I tells ya! Maaadd!!”

  1. Dat verwondert me allerminst. Ginds is dat zondermeer, tja, correct.

    – Er zijn talloos veel religious clubs, , ie de fundis. Er zijn talloos veel diverse kerken. Niet enkel in the Bible belt.Alom.
    – De US is- voor en na 1776 – conceptueel bedacht door de vrijmetselaars. De eerste presidenten waren allen franc maçons. Bekijk nu nog hun chartale geldbiljetten. Ga eens naar binnenland Californië, Inland Empire, je treft in elk dorp in main street een free macons tempel.

    Voor alle duidelijkheid: aangezien ik niet religieus ben , ben ik ook geen vrijmetselaar.

    Ik stel gewoon vast.

  2. Och here (pun intended) die liberal blogger. A fond heeft de show host wel gelijk. Was het echt nodig om naast een kerstboom een bord te zetten dat god een verzinsel is?
    En vooral, die kerel die dat bord voorlas was geen 18 meer… een beetje de leeftijd om zo’n acties op te zetten, als je ‘t mij vraagt.

  3. Komaan, Kerstmis is – in wezen – een oeroud heidens feest, Dat bestond al lang voor het christendom opdook.

    Het gaat om Licht in het Midden van de Winter.
    Iets waar alleman nood aan heeft. Troost, bij manier van spreken. Vooral hoop.

    Zoals zovele andere feesten / symbolen is dat -deconstruerend & eigengereid- overgenomen en toegeëigend door opeenvolgende generaties gelovigen & anderen.

    By the way Sinterklaas, bijv., was oorspronkelijk een Turkse bisschop.

  4. kerstmis is toch het feest van cocacola, die hebben dat toch uit gevonden ? En de trucks waren vroeger dus vliegende rendieren met sledes dan.

Reacties zijn gesloten.