The world has gone mad today

…and good’s bad today, and black’s white today, and day’s night today. Anything goes, dat het dingen zijn.

Er was een workshop op het werk, en we waren er ons met twee over aan het verabzen dat we zo content zijn van Microsoft tegenwoordig.

Nu, ik ben nooit rabiaat anti of rabiaat pro geweest — Microsoft is een bedrijf zoals er zoveel andere zijn, ze proberen ook maar op hun manier geld te verdienen — maar sinds ik van werk veranderd ben en redelijk wat dieper in de Microsoft-stack zit: het is echt wel wijs, tegenwoordig.

Een SharePoint met honderden projecten erop die dingen doet die ge ervan verwacht, Office dat daar echt proper geïntegreerd is, de maandelijkse degelijke updates van Visual Studio Code, de manier waarop alles gewoon pijnloos doet wat ik er ongeveer van verwacht, de fantastische manier waarop OneNote tot zijn recht komt met stapels notebooks en stapels mensen die daar allemaal tegelijkertijd op werken: hoera.

Die Axure trouwens, dat is ondertussen denk ik al redelijk onder de knie. Maar ik zag een paar dagen geleden iets nieuws voorbijfloepen van Microsoft, en dat zag er ook al vaag veelbelovend uit. Ik denk dat ik al weet wat ik dit weekend zal doen.

Ahem. Elk weekend iets nieuws leren, hoe lang zou dat vol te houden zijn?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.