SlikFiets

Er belde een meneer van de de velowinkel. Dat ze gingen beginnen aan de reparatie van mijn velo, en of ik nog de oplaadkabel had.

Euh ja, tuurlijk dat, waarom?

Ha, wel, we gaan het slot moeten uitslijpen om de batterij te kunnen testen. [Een paar maand geleden was de sleutel afgebroken in het wielslot, da’s dezelfde sleutel van de batterij, vandaar dat die er niet meer af kon.]

En ah ja, als de batterij niet kapot is, zal het de prijs van een nieuw slot zijn, maar als de batterij kapot is, dan is het minstens 600 euro voor een nieuwe batterij.

Double you the F? Zés honderd euroots? Voor een beetje meer heb ik daar een nieuwe voor, dedju.

9 reacties op “SlikFiets”

 1. Als ge wilt gekl…t zijn koop zo een goedkope fiets, uw Koga is gewoon de beste fiets die er is, alleen een beetje meer zorg voor dragen! Zullen we dat afspreken 🙂

 2. yep… 799…

  – met slechte v-brakes
  – laagste van laagste shimano
  – derailleurkabel vast gemaakt met strips
  – kettingspatbord van mijn voeten
  – kader van ver in elkaar gelast …

  blijf maar bij uw koga :):)

 3. Of ga met uw kapotte batterij naar een firma zoals Battery street, die mannen steken daar nieuwe cellen in, veel goedkoper dan nieuwe batterij kopen. Van een Koga naar een goedkope “brol”fiets, af te raden.

 4. Euhm… Fiets! staat nu niet echt gekend voor zijn klantvriendelijkheid en goedkope reparaties (lees: ze verleiden u met een nieuwe fiets aan een redelijke prijs en hangen je daarna ondersteboven voor de reparaties).

Reacties zijn gesloten.