Weten wat ge niet wilt doen: een gemak

Ik heb voor de mensen van Refu-Interim een database gemaakt, en daar dan een simpele interface op met Django, maar ik weet eigenlijk ook wel dat dat niet echt optimaal is.

En dus heb ik ook een ontwerp voor een front-end gemaakt.

Maar voor de dooie dood heb ik geen goesting om de front-end ook effectief te maken. Niet dat het enorm ingewikkeld is, maar omdat ik er niet genoeg van afweet om het goed genoeg te doen. Ik zou mij moeten verdiepen in iets van een modern-achtig framework, en prioriteitsgewijs zie ik dat niet zitten.

Ik vind van mezelf dat ik genoeg weet van de technische kant van hoe het allemaal werkt en zou moeten werken om mensen te kunnen zéggen wat ze moeten doen, ook wel om te begrijpen wanneer iets mogelijk of onmogelijk is, wanneer ze mij voor de zot aan het houden zijn en wanneer niet — en ik ben op een leeftijd gekomen dat het wat dat stuk ontwikkeling voor mij ruim genoeg is.

Niet dat het mij niet interesseert, maar het, prioriteiten. Er zijn zó enorm veel andere dingen die mij nog meer interesseren.

Dus als iemand iemand zou weten dat dat zou willen doen? Gratis zou fantastisch zijn, ahem ja. Ik wil er gerust veel van mijn tijd in steken om ervoor te zorgen dat alles zo duidelijk als mogelijk is, maar zoals ge zult aan de wireframes is het niet echt ingewikkeld. 🙂

Het hart van het ding is een lijst met mensen met allemaal eigenschappen. Die kunnen gekoppeld worden aan jobs, en er moet een systeem in komen om die mensen op een propere manier op te volgen (basically: sms sturen met een link ering, die komt terecht op een pagina waar ze kunnen zeggen of ze kunnen of niet).

Ge weet nooit dat er nog mensen zin hebben om concurrentievervalsing te doen en bedrijven die hier anders veel geld voor zouden vragen op de zenuwen te werken. 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.