M.A.N.D.Y. vs Booka Shade feat. Laurie Anderson

Patrick Bodmer en Philipp Jung doen van piep tuut in Berlijn. Walter Merziger en Arno Kammermeier doen van bliep bloep in Frankfurt.

Ze bedrijven minimal house, vertellen de interwebben mij.

Blijkbaar komt dat erop neer dat ze mevrouw Anderson’s O Superman (For Massenet) nemen, minimaal knippenplak doen zodat er nauwelijks iets verandert, er bijna geen bijkomend geluid aan toevoegen buiten wat dzing boem en piep pling…

En dat ze dat dan uitbrengen als Patrick Bodmer en Philipp Jung versus Walter Merziger en Arno Kammermeier , en mevrouw Anderson naar een “featuring” verhuizen.

Bah. En wat is in ‘s hemelsnaam die “versus”? Kunnen ze niet gewoon “en” zeggen?

4 reacties op “M.A.N.D.Y. vs Booka Shade feat. Laurie Anderson”

  1. Die versus zou erop moeten duiden dat er twee liedjes door elkaar worden gemengt, die dan met elkaar “strijden”.Als het werkt krijg je een nieuw geheel, als het niet werkt gewoon een oude song met wat piepjes.

  2. Geachte presentatoren,
    zou u zo vriendelijk willen zijn om uw gasten uit te laten spreken en ze niet hinderlijk te onderbreken wanneer ze hun standpunt willen onderbouwen.

    Het spreek van geen respect en slecht vakmanschap als gastheer of dame van terzake.be…

    Met vriendelijke groeten..

    Laurens Dingen.

  3. Geachte presentatoren,
    zou u zo vriendelijk willen zijn, om uw gasten uit te laten spreken en ze niet hinderlijk te onderbreken wanneer ze hun standpunt willen onderbouwen.

    Het spreek van geen respect en slecht vakmanschap als gastheer of dame van terzake.be…

    Met vriendelijke groeten..

    Laurens Dingen.

Reacties zijn gesloten.