100 hete vragen

Ieeek! Zaten wij naar kanaal twee verder te kijken — wegens digitale televisie niet werkende wegens, euh, issues met een rekening die, euh, vergeten, euh, helemaal af te rekenen geraakt te worden.

Als digitale televisie niet werkt, dan is het zo moeilijk om te veranderen van zender: een mens weet niet wat er ergens anders is, wegzappen is gevaarlijk wegens misschien missen we wel dingen, terugspoelen is onmogelijk — ‘t is geen leven zonder digitaal, meneer mevrouw.

Zodus: wij op kanaal twee verder te kijken na de tweede aflevering van Lie To Me.

Honderd Hete Hragen, heette het programma. Haha, dacht ik, nog zo’n soft gedoe met veel vaseline op de lens en innuendo.

Ja, tarara. Een juffrouwtje rondlopend in de Kuip van Gent, en dan meteen cut (c’est le cas de le dire) naar een gezette naakte meneer die secondenlang in het schemerdonker met zijn willy wapperde naar de camera, en dan een gynecologisch perspectief op een mevrouw d’r wijdopengesperde klinisch belichte queefnugget, en dan twee onappetijtelijk tongtangoënde mensen, en dan een meneer met zijn vleespaal in de liefdesgrot van een plastieken pop, en dan…

Ieek.

Ik ben daar allemaal niet tegen, maar het mag wel een beetje smakelijker gepresenteerd worden, vind ik. Niet voor mij hé. Voor de esthetiek.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Amaai nie. ik zat er ook wat op te kijken als een uil op een menstruerende koe. Zo vettig en fout belicht in beeld gebracht dat er niets leuks meer aan was. Ik verwachtte dat ze daarna in een kartonnnen bekertje gingen gaan kakken of zoiets, dus hebben we de boel maar dichtgegooid en zijn we lekker gaan slapen

  2. Wat de jeugd in miss buckinx “ziet” is mij dus een compleet raadsel,zelden zo een troela gezien, wat een KIND !! En dan nog denken dat ze iets voorstelt, hopelijk neemt de jeugd daar geen voorbeeld aan want het is al erg genoeg gesteld tegenwoordig. Sensatiebelust en maar over sex babbelen dan ben je zo te zien HOT ? Dat ze eerst leert haar eigen boterhammen te smeren en vooral haar bebber te houden want owee als ze effe niet het hoge woord mag voeren , ook Qmusic vliegt bij mij uit als ze in de ether is want anders wordt het een braakfestijn…..

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.