3 reacties op “Groen!”

  1. bwah, ik vind het niet meer grappig eigenlijk. twee derde van mijn stemgerechtigd leven heb ik groen gestemd, daarna (en nu nog) SPa, al had ik nog altijd sympathie voor Groen. Maar nu vind ik ze danig wereldvreemd geworden, ik snap ze helemaal niet meer :-(.

  2. Ik snap soms de SP.a niet meer. Verder heeft de SP.a blijkbaar Groen! niet meer nodig om links te verdelen, als je bekijkt wat de lijstvorming daar allemaal teweeg brengt.
    Maar alle gekheid op een stokje, Groen! is nodig om mensen zoals Bart de keuze te geven op links vlak. Links-economisch met af en toe eens wat aandacht voor de zwakkere in de maatschappij, of links-ecologisch met aandacht voor iedereen in de maatschappij, ook de zwakkere medemens die door omstandigheden effe geen werk heeft en net vandaag dus een extra steuntje nodig heeft.
    Diversiteit is wat de democratie sterk maakt, zowel Links als Rechts.

  3. Ik heb geen probleem met het inhoudelijke discours van Groen, maar ik vind het verwarrend dat een partij die jarenlang heeft gesteld links noch rechts te zijn plots linkser dan de sp.a te zijn. Hm, ik herinner mij nog -héél lang geleden – dat Mieke Vogels voor een heel vroeg TV-optreden aan de regie vroeg niet te vergeten melden dat ze katholiek was. Allemaal verwarrende signalen.
    Nu, als ik al voor Groen stemde, koos ik voor Vera Dua. Dat is geen gemakkelijke, maar dat is wellicht net goed voor Groen. Termont en Dua in debat tijdens de gemeenteraadsverkiezingen, dat was nog eens vuur tegen vuur. Jammer dat ze niet….met ons….

Reacties zijn gesloten.